Workshop djembé bouwen

Bel of mail om een afspraak te maken voor de workshop DJEMBÉ BOUWEN !!!
Maak je eigen unieke djembé !!!

Bouw je eigen djembé

Ik heb altijd met veel plezier aan djembé ‘s en doundouns gewerkt. Voor mensen die niet alléén met de instrumenten aan de slag willen gaan, of die goed willen leren hoe ze een djembé moeten repareren of spannen, is de workshop Bouw je eigen djembé.
Dit jaar hebben er al weer verschillende van deze workshops plaatsgevonden, en iedere deelnemer is aan het einde van de workshop met een prachtig instrument voor een goede prijs naar huis gegaan. En het mooie ervan: De eigen energie en arbeid die in het instrument gestoken zijn maken het tot een uniek exemplaar…

Bij deze workshop maak je onder begeleiding in één dag je eigen djembé. Bij aanvang krijg je een mooie ketel, in Afrika gemaakt, van een goede houtsoort. De grootte van de ketel kan eventueel vooraf besproken worden. Je maakt zelf de randen mooi in orde, en schuurt de ketel naar believen. Daarna de ringen met doek omwikkelen en touw erop zetten.

Dan zoek je een mooi vel uit (de vellen komen uit Senegal en Burkina Faso). Vervolgens wordt het vel op de djembé gezet en wordt het touw aan de djembé bevestigd. Alles naar eigen wens: hoge of lage rand, omgeslagen of afgesneden vel, enz.
Het op spanning brengen van het vel gebeurt enkele dagen later, als het vel voldoende gedroogd is. Hiervoor wordt met iedere deelnemer -in overleg – een afspraak gemaakt. Indien gewenst wordt de djembé voorzien van een handvat.

Prijzen
Deze workshop kost € 195,- waarvan de eerste helft bij inschrijving betaald dient te worden, en het restant op de dag van de workshop zelf. Aanbetaling storten op de rekening t.n.v. WAP Interculturele Evenementen o.v.v. DJEMBÉ BOUWEN.
In deze prijs zijn alle benodigde materialen zoals de ketel, ringen, vel, touw inbegrepen. Kortom: alles wat nodig is voor een complete djembé. Verder inbegrepen zijn lunch en drankjes!

Goed om te weten:
Maximum aantal deelnemers: 5
Tijd: 9.30 uur tot 18.00 uur.
Prijs: € 195,-
En oude kleren meenemen !!!
Locatie : Klimmen

Informatie:
Voor verdere info en inschrijven mail naar info@jokoreman.nl of bel 0031-(0)6-44092207